Спецпідрозділу «КОРД» та військовим медикам передали обладнання для виконання бойових завдань і комплекти тактичних аптечок

За ініціативи Харківської обласної військової адміністрації допомога надійшла від Чугуївської РВА за сприяння благодійного фонду «Становлення України», фінансової підтримки «Промелектро-Харків» та німецько-української організації «Blau-Gelbes Kreuz Deutsch-Ukrainischer Verein e.V.». Про це повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов.

«Допомога нашим військовим та підрозділам спеціального призначення, які щодня протистоять окупантам на Харківщині, в тому числі допомагають евакуювати сім’ї з дітьми з міст і сіл, що перебувають під постійними ворожими обстрілами, є одним із основних напрямків роботи обласної військової адміністрації. Я вдячний Чугуївській РВА за плідну комунікацію та результативну співпрацю. Окрема подяка благодійним фондам і організаціям, міжнародним партнерам, які активно підтримують наших військовослужбовців та спецпризначенців! Продовжуємо працювати далі», – сказав Олег Синєгубов.

Бійцям підрозділу спецпризначення «КОРД» сьогодні передали 20 безпілотників, 40 спеціалізованих ліхтарів, РЕБ-станцію, 30 тактичних поясів, а також акумуляторні батареї для FPV-дронів.

Крім цього, на потреби лікарів Харківського військово-медичного клінічного центру Північного регіону спрямували польові тактичні рюкзаки-аптечки з додатковими комплектами препаратів та засобів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *