В Чугуєві поліцейські встановили чоловіка, який обікрав квартиру сусідів

Користуючись відсутністю господарів, зловмисник через балкон на сьомому поверсі декілька разів проникав у квартиру. Він викрав побутову техніку, електроінструменти та інші цінні речі. Поліцейські встановили особу порушника.

 

До поліції звернулася 35-річна жителька Чугуєва із заявою про крадіжку. Жінка повідомила, що в її квартиру проникли невідомі, винесли телевізор, робот пилосос та інші цінні речі. Сума збитків склала майже 17 тисяч гривень.

На місце злочину виїжджала слідчо-оперативна група Чугуївського РУП. Експерт-криміналіст слідчого відділення зібрав речові докази.

Встановлено, що до квартири декілька разів проникала одна людина – раніше судимий за майнові злочини 38-річний сусід потерпілої.

Він знав, що господарі тривалий час не навідуються до свого помешкання. Зі свого балкона чоловік переліз до балкона сусідів та через незачинені двері потрапив до оселі. У зловмисника виявили викрадене майно та повернули власниці.

15 жовтня слідчі повідомили чоловіку про підозру за ч.4 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує до 8 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Харківської області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *