На Харківщині відбулась інформаційно-просвітницька акція «Придивись»

До Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, який відзначають 18 жовтня, мешканців Харкова та області поінформували щодо правил поведінки, яких потрібно дотримуватися, щоб не стати жертвою злочинців.

У центральній частині Харкова та біля будівлі, де розташовано Центр  допомоги врятованим, проведено захід під час якого розповсюджено інформаційні матеріали з номерами гарячої лінії протидії торгівлі людьми та правилами безпеки. Перехожим також пропонувалось зіграти в настільну просвітницько-профілактичну гру «Рожеві окуляри», яка розширила знання учасників що таке торгівля людьми.

Захід відбувся за ініціативи Харківської обласної військової адміністрації, зокрема, Департаменту соціального захисту населення,  Департаменту науки і освіти,  служби у справах дітей, спільно з фахівцями Харківського обласного центру соціальних служб, ГУ Нацполіції в Харківській області та  ГО «Чистий аркуш».  

Нагадаємо, що Національною соціальною сервісною службою України розроблено пам’ятку для осіб, постраждалих від торгівлі людьми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *