Рятувальники дістали з води тіла 2-х загиблих підлітків та дорослого чоловіка

17 червня рятувальники 57-ї Державної пожежно-рятувальної частини допомогли поліцейським витягти з води тіла двох підлітків (2005 та 2007 років народження), котрі потонули у річці Мерла того ж дня. Нещасний випадок трапився у селі Колонтаїв Краснокутської громади біля шлюз-регулятора.

За допомогою човна та рятувальної мотузки співробітники ДСНС дістали тіла загиблих з водойми та передали слідчим. Наразі тривають слідчі дії і встановлюються обставини даної події.

Крім того, цього ж дня водолази Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування та швидкого реагування ДСНС України відшукали та дістали тіло 62-річного чоловіка з Печенізького водосховища. Цей нещасний випадок трапився поблизу села Мартове Чугуївського району біля греблі.

Загалом на сьогоднішній день на Харківщині з початку року на водоймах потонуло 17 осіб, 4 з яких діти. Ще 1 чоловік вважається зниклим безвісти.

Шановні громадяни! У більшості випадків люди гинуть на воді через власну необережність, тож, вирушаючи до водойм, будьте вкрай обачні та відповідальні!

 

ГУ ДСНС України у Харківській області

180621-3.jpeg180621-4.jpeg

180621-2.jpeg