Капітальний ремонт приймального відділення 17-ї лікарні – на завершальному етапі

Відновлення приймального відділення Харківської міської клінічної багатопрофільної лікарні №17 відбувається в межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

За дорученням голови Харківської ОДА Айни Тимчук її заступник Михайло Черняк ознайомився з ходом робіт на об’єкті.

За словами головного лікаря закладу Дмитра Черепова, роботи вийшли на завершальний етап. Тут уже повністю закінчений ремонт цокольного поверху, встановлений сучасний комп’ютерний томограф, придбаний в межах президентської програми. На черзі – облаштування нового МРТ-апарату і ангіографу. Ремонт у приміщеннях лікарні виконаний з якісних сучасних матеріалів, повністю замінені всі комунікації, сантехніка, закуплені меблі для кабінетів. Для людей з інвалідністю відділення облаштували пандусами як ззовні, так і всередині приміщення.

«Наразі закінчуємо у відділенні роботи противошокової реанімації та стаціонару першої доби перебування», – зазначив головний лікар Дмитро Черепов.

Також Михайло Черняк обговорив з керівником лікарні питання, пов’язані з оптимізацією мережі лікарень в області, які надають допомогу пацієнтам з COVID-19.

Джерело: Харківська обласна державна адміністрація