Айна Тимчук: У центрах масової вакцинації на Харківщині зроблено майже 4000 щеплень від COVID-19

Зокрема, за вихідні 3-4 липня у трьох центрах масової вакцинації зроблено 722 щеплення.

Голова Харківської ОДА Айна Тимчук закликала мешканців регіону долучатися до вакцинальної кампанії та захистити себе від можливої четвертої хвилі COVID-19.

«Зараз вже кожен українець може зробити щеплення від COVID-19. Для цього потрібно лише записатися на вакцинацію у додатку «Дія». Кожен, хто це зробив, може на вихідних прийти до одного з трьох наших центрів масової вакцинації – і отримати щеплення. На сьогодні в центрах масової вакцинації на Харківщині зроблено вже майже 4000 щеплень від COVID-19», – зазначила Айна Тимчук.

На сьогоднішній день на Харківщині працюють три центри масової вакцинації за адресами:

м. Харків, вул. Сумська, 56 (банк Восток),

м. Харків, вул. Шатілова дача, 4 (бізнес-центр),

м.Харків, вул. Потлавський шлях, 56 (бізнес-центр).

Центри працюють у вихідні дні, з 9.00 до 18.00.

 За час роботи центрів у них зроблено 3928 щеплень, за останні вихідні – 722 ( 456 щеплень 3 липня та 316 – 4 липня).

«Сьогодні епідситуація в області є стабільною, проте ми аналізуємо ситуацію в світі і розуміємо, що маємо бути готовими до нової хвилі коронавірусу. Ми вживаємо усі необхідні превентивні заходи, у тому числі заходи додаткової безпеки на кордоні з Російською Фередацією, де дельта-шатм коронавірусу вже розповсюджується. Разом з тим закликаю всіх скористатися можливістю зробити щеплення від COVID-19, адже вакцинація – це єдиний справді дієвий засіб боротьби з інфекцією», – наголосила голова Харківської ОДА.

Джерело: Харківська обласна державна адміністрація