Питання менеджменту Валківської лікарні буде вирішено. Михайло Черняк

30 липня заступник голови Харківської ОДА відвідав Валківську районну лікарню, працівникам якої виплатили заборговану заробітну плату.

Питання заборгованості із заробітної плати у Валківській лікарні від сьогодні повністю вирішено. Як повідомила голова ОДА Айна Тимчук, Харківській обласній адміністрації вдалося знайти механізм, який у взаємодії з місцевою владою дозволив виплатити медикам заробітну плату.

«Голова області Айна Тимчук це питання тримає на контролі. І це стосується не лише нагальної ситуації. Ми робимо все, щоб налагодити менеджмент лікарні таким чином, щоб виплати надалі здійснювалися системно, стабільно та зрозуміло для колективу. Ця лікарня є потужною та дуже важливою для громади», – зазначив під час візиту до лікарні Михайло Черняк.

Заступник голови ОДА підкреслив, що комунікація між лікарнею та обласним керівництвом налагоджена повною мірою. Обласна адміністрація долучатиметься до вирішення будь-яких проблемних моментів, які виникатимуть у медзакладі.

Зокрема, Михайло Черняк відзначив, що важливим є залучення до роботи молодих спеціалістів.

Директор закладу Богдан Носатов повідомив, що Валківська лікарня працює над розширенням своїх послуг.

«Ми завершуємо роботу щодо введення в експлуатацію комп’ютерного томографа. Це розширить наші послуги. Ми зараз формуємо 6 бригад для вакцинації в місті Харкові. У вівторок-середу пройде навчання. Крім того, працюємо над збільшенням кількості пакетів, а саме – щодо паліативної допомоги та реабілітації неврологічних хворих – дорослих і дітей. Ці пакети будуть розглядатися НСЗУ у жовтні», – розповів Богдан Носатов.

Джерело: Харківська обласна державна адміністрація