Харків’ян запрошують на виставку робіт учасників «ДИТЯТКО.Art»

Виставка робіт учасників Всеукраїнського дитячого конкурсу графічного дизайну «ДИТЯТКО.Art» відкривається 8 вересня в галереї «Бузок».

Організатори зазначили, що кожного року розширюється культурна та конкурсна програма Міжнародного дитячого медіафестивалю «Дитятко», який проводиться на Харківщині.

Зокрема, фестиваль, як і всі конкурси в його межах, входить до плану міжнародних і всеукраїнських масових заходів з учнівською молоддю Міністерства освіти і науки України. 

«У 2021 році конкурс проводиться вдруге, у двох номінаціях: “Постер фестивалю” та “Постер номінації фестивалю”, а також у трьох вікових категоріях у кожній із номінацій: молодша – 7-9 років; середня – 10-14 років; старша – 15-18 років», – розповіли в галереї.

До оргкомітету конкурсу надійшло 26 робіт із Донецької, Дніпропетровської, Харківської областей, Києва та Харкова. Вік учасників – від 7 до 18 років.

Виставку робіт можна переглянути до 11 вересня.

Довідка. У 2020 році оргкомітет фестивалю спільно з Комунальним закладом «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» з метою виявлення та підтримки обдарованої учнівської молоді, об’єднання талановитих дітей, вдосконалення їх творчого потенціалу, залучення юних аматорів до активної участі у мистецькому житті започаткував проведення в межах медіафестивалю Всеукраїнського дитячого конкурсу графічного дизайну «Дитятко.Art».

Джерело: Харківська обласна державна адміністрація