Поліцейські територіальних громад провели інтерактивне заняття з старшокласниками

В рамках програми «Шкільний поліцейський» поліцейські офіцери  Чкаловської територіальної громади Ярослав Миланка та Роман Ковальов відвідали ліцеї у Чугуївському районі.

Заходи спрямовані на налагодження співпраці загальноосвітніх закладів  та поліції для створення гармонійного та безпечного середовища під час навчального процесу.

Працівники поліції провели інтерактивні заняття з учнями 9-11 класів Чкаловського та Іванівського ліцеїв, в ході чого розповіли підліткам про особливості відповідальності за адміністративні та кримінальні правопорушення, а також за дисциплінарні проступки під час навчального процесу, наголосили на неприпустимості булінгу.

Під час спілкування офіцери поліції нагадали дітям основні правила безпечної поведінки, обговорили ситуації, в які можна потрапити через власну необережність, і як їх уникнути. Діти уважно слухали гостей у погонах та активно ставили питання поліцейським.

Наприкінці зустрічі поліцейські офіцери громади продемонстрували оснащеність службових автівок. Також учні оглянули екіпіровку працівників поліції та залюбки приміряли бронежилет.

 

Відділ комунікації поліції Харківської області