Поліцейські затримали жителя Харківщини за нанесення тяжких ушкоджень товаришу по чарці

У скоєнні злочину обґрунтовано підозрюється 34-річний раніше судимий мешканець Куп’янського району. Суд взяв його під варту на 60 діб.

Повідомлення про виявлення тіла чоловіка без ознак життя в одному з будинків у селі Гряниківка надійшло до чергової частини сектору поліцейської діяльності № 1 Куп’янського районного відділу поліції 7 жовтня о 18:24.

У скоєнні злочину поліцейські викрили 34-річного мешканця села  Гороб’ївка, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Як з’ясувалося, 7 жовтня близько 18:00 зловмисник та потерпілий перебували в гостях за місцем мешкання 48-річного чоловіка. Під час застілля між  55 та 34-річним чоловіками виник конфлікт. Почалася бійка, в ході якої зловмисник спричинив тілесні ушкодження старшому товаришу по чарці. Потерпілий впав на підлогу,  вдарився головою о плиту та помер.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

На даний час слідчими проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження що спричинило смерть)  Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує від 7 до 10 років тюремного ув’язнення.

10 жовтня чоловіку обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

 

Відділ комунікації поліції Харківської області