Сів за кермо напідпитку і перекинувся: на Лозівщині сталася ДТП

На Лозівщині, біля села Яковлівка, перекинулася автівка. Інцидент трапився 26 березня о 15 годині.

Про це повідомили у Лозівському відділі поліції. 57-річний водій Москвича був за кермом напідпитку, розповіли правоохоронці. Чоловік не обрав безпечну швидкість, не впорався з керуванням і перекинувся. У ДТП ніхто не постраждав. За порушення правил дорожнього руху та керування автомобілем у нетверезому стані на водія склали адмінпротоколи. Санкції статей передбачають штраф понад 10 тисяч гривень та позбавлення права керувати транспортом на рік.

3 коментарі

  1. Выражаем свою признательность техническим специалистам и программистам компании «МОССТЕКЛОСТАЛЬ».Работаем над проектом бизнес-центра. Нигде не могли найти подробную техническую информацию по входным группам из профильной нержавеющей стали. Партнеры порекомендовали обратиться в ООО Мосстеклосталь. На сайте обнаружили не только 3Д проекцию узлов и сопряжений профильных систем, но и анимационные проектные решения. Благодарим и РЕКОМЕНДУЕМ проектировщикам!
    Татьяна. Минск

    • Полиграф Бендер

      Грузите апельсины бочках зпт братья Карамазовы тчк
      Примус! Признание Америки! Москвошвея! Примус! Пивная! Еще парочку! Буржуи! Не толкайся, подлец, слезай с подножки! Я тебе покажу, твою мать!

  2. Гаврыло Запоребриковский

    Во как. За поребриком боярышник испортился, вообще галюники поймала танюха.