У Лозовій мешканці Севастопольського бульвару погрожують закласти “ливньовку” +vd

У дворі — по коліно води, а у хаті – на стінах грибок. І все через зруйновану «ливньовку», яка знаходиться у дворі, говорять мешканці будинку №2 на Севастопольському бульварі.

Люди писали заяви в управління житлово-комунального господарства. Одного разу навіть бачили його працівників у своєму дворі. Утім, ремонту каналу водовідведення так і не отримали. Почали самі його обкладати, аби по воді не мандрувати та не дати зруйнуватися будинкам. Люди все ще чекають, що «ливньовки» зроблять по-людські, тобто, встановлять спеціальні бетонні лотки.

Це перспектива наступного року, пояснює головний комунальник міста Сергій Костюк. На цей вже всі грошові ліміти використали. А от у 2013 планують серйозно зайнятися «ливньовками». Зараз проводять їхню інвентаризацію та видивляться, в якому стані ті знаходяться.

“Ми терплячі, ще трохи почекаємо, а якщо не дочекаємось, то закладемо отвір, яким стікає вода”, – погрожують мешканці лозівської “венеції”. Разом з дощовою водою до їхніх порогів припливають неприємні сюрпризи. Биті пляшки, засоби гігієни — а все інше і називати соромно, бідкаються люди.

Анна Скрипник

 

{youtube}XSUR2e2_jXs{/youtube}