У Краснопавлівці попрощалися з пілотом,який загинув під час теракту у Кабулі +ft +vd

Він не міг жити без неба, але загинув на землі. У Краснопавлівці в останню путь провели 43-річного підполковника української авіації В’ячеслава Шишакова. 25 січня попрощатися з трагічно загиблим під час теракту у Кабулі приїхали близько 300 людей, серед них його рідні, вчителі, друзі та побратими.

У 10 років у В’ячеслава від важкої хвороби померла мама. Після цього хлопцем опікувалася тітка. Вона забрала його з Первомайського у Краснопавлівку. Тут В’ячеслав і виріс. Рідні загиблого розповіли, він був надзвичайно доброю, чуйною та привітною людиною. З дитинства майбутній пілот був серйозним та відповідальним, з юних років мріяв підкорювати небо та наполегливо йшов до своєї мети.

Чоловік був військовим пілотом, вийшов на пенсію, однак жити без польотів довго не зміг, тому перевчився на цивільного льотчика. Останнім часом він був пілотом Boeing та перевозив пасажирів.

20 січня озброєні терористи напали на готель у столиці Афганістану. У результаті загинули більше 30 людей, серед них 7 українців. Загиблого пілота з Лозівщини до рідного селища привезли з Києва, туди він востаннє, але вже не як пілот,  прилетів з Афганістану. 

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=fMDox7uKnFU&feature=youtu.be{/youtube}