Дивани і крісла для дому, ресторанів, кафе

 

Дивани і ліжка давно стали частиною відпочинку будь-якого з нас. Без улюбленого затишного містечка важко уявити вечірній перегляд фільмів / новин або читання перед сном. Комфорт – ось справжнє покликання і функція такого предмета інтер’єру, як дивани і крісла, не кажучи вже про ліжках і зручному положенні тіла під час сну.

М’які меблі МебельОК – це основа затишку вашої кімнати. Створити його допомагають правильно підібрані колір, фактура, матеріал і сам вид дивана і крісла. Перш ніж купити або замовити вподобані моделі в інтернет-магазині, ознайомтеся з можливими варіаціями, квітами, матеріалами і добре продумайте, як нові дивани для будинку або офісні дивани виглядатимуть в інтер’єрі. Можливо також купити готові дивани зі складу.

По-перше, слід визначитися з конструкцією дивана для бару, дивана для офісу або для вашої вітальні. Як правило, елітні дивани, які пропонує ринок меблевої продукції підрозділяються на висувні (або викатні) дивани, розкладні конфігурації і відкидні моделі. Всі вони мають свої підтипи і відповідні назви: до першої групи належать дивани для ресторанів, готелів або будинків типу софа – «дельфін», «венеція», до другої – «розкладачка» і до третьої – прямі великі дивани типу «книжка» або « клік-кляк ». Немає потреби вникати в усі подробиці конструкцій і їх функціонування – досвідчені продавці-консультанти покажуть, розкажуть і допоможуть підібрати найбільш оптимальний для вас варіант. Єдине, що важливо – дивани-трансформери є ідеальним варіантом, якщо ви іноді хочете перетворити інтер’єр вашої вітальні, спальні або кабінету.

Отже, припустимо, що з конструкцією ви визначилися або вам допомогли консультанти. Наступний етап – це матеріал і колір, в якому меблі для вашого інтер’єру буде виглядати ідеально і чудово впишеться в загальну атмосферу будинку. Тут слід зазначити, що починаючи вибір дивана для ресторану або будинку слід враховувати загальний стиль усіх кімнат приміщення, а не стиль окремої кімнати, в якій вони будуть стояти. Виняток становлять лише ті ресторани або інші подібні заклади, де кожен зал характеризує різні стилі або культури – наприклад, грецький, індійський і китайський зали одного і того ж ресторану.

Дивани і крісла для дому, ресторанів, кафе

Якщо перегорнувши каталог, ви не знайшли для себе відповідного комплекту м’яких меблів для кухні, вітальні або дивана для ресторану, не засмучуйтеся. Будь-який ваш каприз можна виконати на замовлення. І не важливо, чи хочете ви «ось такий же, тільки з перламутром», або надасте ескіз, виконаний дизайнером – сучасний сервіс піде назустріч будь-яким вашим примхам. Природно, ціна не залишиться на місці – адже за красу потрібно платити, особливо якщо вона унікальна і коштує тільки в вашому домі.

Говорячи про матеріал, слід нагадати, що найбільш популярні оббивки з жаккарда, флока, велюру, шенилла; оббивка з гобелена поступово відходить у минуле. Шкіряні дивани і зараз – поза конкуренцією, адже шкіра – це натуральний дихаючий матеріал, експлуатація якого дуже тривала. Така оббивка підійде як для офісних диванів, так і для диванів для бару або диванів для ресторанів. Маленькі вузенькі дивани для кафе на двох в таких закладах виглядають дуже затишно, в той час як великі дивани створюють враження могутності, величі і простору. Взагалі шкіряні дивани створюють в приміщенні особливу ауру.

Отже, ми з’ясували, що гарнітури для будинку, дивани для офісу або дивани для кафе – невід’ємний елемент інтер’єру будь-якого з цих приміщень. Якщо вас цікавлять елітні дивани, ознайомтеся з асортиментом, який пропонує МебельОК. Тут представлені дивани, каталог яких включає такі торгові марки, як «Тріумф», «Монархи», «Майстер Софа», «Пасифік Грін», «Пором» і багато інших. Можливість придбати дивани від виробника дозволяє ознайомитися з повним модельним рядом диванів і ліжок, ціна на, які залежить від якості збірки і матеріалу.

Дивани і крісла для дому, ресторанів, кафе

Сучасні дивани хизуються витонченістю форм і різноманітністю конструкцій. Наприклад, м’які кутові дивани, представлені в інтернет-магазині МебельОК, цілком заслужено можна вважати верхом комфорту. Взагалі дивани, кутові конструкції яких дозволяють заощадити місце, досить популярні, проте не менш відомі дивани-трансформери. Такі моделі актуальні для тих приміщень, в яких розміри простору не дозволяють особливо розгулятися. Маленькі дивани для двох чоловік підійдуть, наприклад, для кухні. Інший варіант – розкладні дивани – може використовуватися і як спальне місце, що також допомагає економити простір. Якщо ж проблема місця для вас не варто, тоді зверніть увагу на модульні дивани, великі дивани для трьох і більше осіб або відмінні нові моделі зі складу або виконані на замовлення. Дивани, шкіряні оббивки яких красномовно говорять про статус їх власника, відносяться вже до елітних.

 

_________________

На правах реклами