На Лозівщині згоріла жінка +vd

 

За попередніми висновками рятувальників, пожежу у Нижній Краснопавлівці спричинило необережне поводження з піччю.

У селі Нижня Краснопавлівка згоріла літня жінка. Вона жила сама у будинку, дітей не мала. Бабусю обслуговувала соціальна працівниця. У переддень пожежі помічниця розтопила бабусі піч та пішла додому. Ранком 3 лютого сусіди помітили вже палаючу хату та викликали пожежних, “швидку” і правоохоронців.

Про пожежу у Нижній Краснопавлівці рятувальники дізналися о 6 годині ранку. Їм зателефонували стурбовані односельці. Пожежних одразу попередили: у хаті знаходиться бабуся. Врятувати її МНСники вже не сподівалися, бо хата, за їхніми словами, зайнялася ще з вечора.

Рятувальники ліквідовували задимленість та намагалися якнайшвидше винести з вогню газові балони, щоб від їхнього вибуху не постраждали сусіди.

Господині будинку було за 70. Єдині, хто залишивсь у бабусі, – племінники, розказують сусіди. Вони мешкають у Харкові. Їм вже повідомили про трагедію. За словами Яковлівського сільського голови Катерини Куштим, хоча бабуся ще сама поралася по господарству, та вже мала проблеми з пам’яттю. Жінці пропонували оселитися у будинку престарілих, однак вона відмовлялась.

Після обіду пожежні розібрали згарище і знайшли тіло бабусі. Разом з нею загинули домашні тварини. Врятуватися вдалося лише собаці. Його приютили сусіди. За попередніми висновками рятувальників, пожежу спричинило необережне поводження з піччю.

Анна Скрипник

 

{flv}03_02_2012_smert y vogni{/flv}