Двоє лозівчан постраждали через вибух газового балону +vd

 

1 лютого приблизно о 3 ночі чоловік і жінка постраждали від вибуху газового балону у власній домівці в селі Домаха.

Двоє лозівчан постраждали від вибуху газового балону у власній домівці. Це сталося 1 лютого приблизно о 3 ночі в селі Домаха по вулиці Леніна.

Головний інженер Лозівської філії «Харківгазу» Віктор Колєсніков розповів, що у будинку вибухнув 5-літровий газовий балон, який використовується у побуті. Газовики припускають, що перед вибухом у будівлі сталася пожежа. Через це міг нагрітися балон, який попередньо занесли у домівку.

У МНСників інша версія. На місце вибуху їх викликала “швидка”, аби витягнути постраждалих. Коли пожежні приїхали, будинок не палав. А сам вибух начебто спричинений витоком газу з балону.

Начальник Лозівського районного управління МНС Володимир Тертишний пояснює: балон занесли з вулиці у будівлю, скоріше за все, поставили до прибору опалення. Через перепад температури він розгерметизувався. А чинником підпалу могла бути цигарка чи іскра при ввімкненні світла.

Причину вибуху з’ясовували і міліціянти. Помічник начальника Лозівського міськвідділу міліції Тетяна Носова повідомила, що балоном постраждалий користувався для розігріву своєї автівки. Вибух стався у прибудові. Його причина, яку повідомили міліціянти, співпадає з версією МНСників.

Від вибуху постраждали 2 людини – чоловік і жінка. Обоє вони приблизно 40-річного віку. Як повідомляє головний лікар Станції швидкої допомоги Андрій Пузирьов, люди знаходяться у тяжкому стані. Вони отримали сильні опіки тіла.

Того ж дня, 1 лютого, постраждалих з реанімаційного відділення Лозівської центральної районної лікарні відправили у Харківський опіковий центр.

Ірина Лєушканова

 

{flv}03_02_2012_vubyhnyv balon{/flv}