Лозівські силовики з’ясовували, хто кращий +vd

 

Чоловіки у погонах брали участь у традиційних комплексних змагання. У Лозовій вони проходять вже у 9 раз.

Напередодні чоловічого свята лозівські силовики з’ясовували, хто кращий. Лінійники, податківці, військові, рятувальники та залізничні пожежні брали участь у традиційних комплексних змагання. У Лозовій вони проходять вже у 9 раз. До цього лідерами лютневих зустрічей були пожежні.

Перша подача — і промах. Гру у волейбол розпочали податківці. У них найменша за складом команда. У податковій міліції, за словами керівників, працює всього 10 чоловіків. Серед них немає професійних спортсменів.

Штати у деяких інших силовиків удесятеро більші. Вони мають можливість відібрати найкращих. Не приховують: для участі у змаганнях знімали людей навіть з нарядів. Готувалися ретельно. Тут не до жартів.

Ці змагання серйозні, але проходять вони ввічливо. Чоловіки кажуть, що суперникам  кісток не ламають. Головне – не кого переможеш, а як сам зіграєш.

У фіналі з волейболу зустрілися військові та хлопці з стрілкової пожежної команди. Останній поєдинок був напруженим. Перемогли військові.

У тенісі, міні-футболі та плаванні ці дві команди знову йшли плече до плеча, відбираючи першість у постійних лідерів змагань — рятувальників, які цього разу стали третіми. Долю остаточного переможця вирішило плавання.

У ньому слабшими були залізничні пожежні. Їхній начальник Петро Івчук пообіцяв особисто навчити підлеглих плавати.

Військові вперше за історію змагань стали першими. Командир військової частини Андрій Андрійченко пояснив рецепт успіху: 2012 рік оголошено роком фізичної підготовки Збройних Сил України. Через це військові стали активніше займатися спортом.

Кубки переможців — найкращі подарунки до 23 лютого, запевняють чоловіки у погонах. З ними може посперечатися лише головний суддя змагань Віктор Дмитрусенко. Йому донька до свята подарувала онука.

Наступного року зустріч силовиків стане ювілейною – десятою. Боротьба у цих змаганнях буде гарячою, як ніколи.

 

Анна Скрипник

 

{flv}24_02_2012_zmagannya{/flv}