Ювелірний магазин у Лозовій пограбували за хвилину +vd

 

Двоє зловмисників діяли блискавично: вони встигли забрати прикраси на суму 10 тисяч гривень і втекти.

Сьогодні, 13 березня, двоє невідомих напали на ювелірний магазин на вулиці Володарського приблизно о 9:30. Один з чоловіків залишився біля дверей, інший розмовляв з продавчинею, роздивлявся прикраси. Але потім виявив справжні наміри. Він витяг ніж, погрожував працівниці магазину, а другий витягав з вітрини золото.

Молодики діяли швидко: пограбування тривало лише хвилину. Вони встигли захопити здобичі приблизно на 10 тисяч гривень. Потім вибігли і злилися з натовпом на ринку.

За інформацією міліції, яка одразу прибула на місце події, нападникам на вигляд по 20-25 років. Вищий, близько 1,75 м на зріст, чорнявий, з коротким волоссям, був у чорній куртці з червоними вертикальними смугами спереду. Нижчий — десь 1,65 м — мав на собі коричневу дублянку. Особлива прикмета другого — велика родимка над верхньою губою.

Міліція зараз встановлює особи й місце знаходження нападників і прохає лозівчан, які можуть у цьому допомогти, телефонувати за номерами 102, 2-27-13, 2-29-59, 2-67-00.

Зважаючи на те, що нападники не приховували свої обличчя і напали на магазин, який знаходиться неподалік від вокзалу, вони можуть бути приїжджими.

Валерія Гецко

 

{flv}13_03_2012_pograbyvannya{/flv}