Під дощем і снігом у Лозовій провели перший міський квест +vd

Студенти примусили школярів бігати містом у негоду, але тим сподобалося. У пригодницькій грі взяли участь 2 команди.

Студенти-лозівчани примусили школярів бігати містом під дощем та снігом, але тим сподобалося. Дві команди старшокласників 31 березня взяли участь у першому міському квесті. Це пригодницька гра з розгадуванням головоломок. Вона є дуже популярною у світі як форма командного, активного і корисного для здоров’я дозвілля. У Лозовій квести раніше проводили на рівні шкіл, але цього разу молодь вирішила вийти на міський рівень.

На заклик організаторів квесту у соцмережі відгукнулися і прийшли дві команди лозівських школярів – “Степ-ап” і “Віта”.

Квест — це пригоди на місцевості. Учасники взулися зручно. На височенних підборах — тільки авторка ідеї гри, Анна Красноперова. Їй бігати не треба. Вона все координуватиме на місці.

Гра полягає в тому, що команди, розв’язуючи головоломки, дізнаються, куди їм треба бігти далі. Таким чином вони проходять певний маршрут. Кожна з команд стартує з різних місць.

Перший пункт призначення — дошка оголошень на автобусній зупинці. Якщо гравці розгадають код, то дізнаються номер телефону. За ним їм розкажуть про наступний крок. Але код гравцям дається важко.

Дівчина під літаком, чий телефонний номер закодований в оголошенні, чекає дзвінка під дощем, градом і снігом. Вона змерзла, але переконує: активна гра корисна для здоров’я.

Від літака гравців відправляють на Торговельний центр — обіймати людей, щоб знайти агента. Той послав кожну з команд боротися за здоров’я лозівчан: виманювати у людей сигарети за цукерки.

Потому вже втомлених гравців у сквері чорнобильців чекали географічні питання. Цей бліц був перепусткою до фінішу. Сюди команди прибігли з різницею у кілька хвилин. Але першою була “Степ-ап”.

Усі учасники отримали пам’ятні сувеніри, а команда-переможець — солодкий приз. Тепер старшокласники хочуть примусити побігати організаторів першого міського квесту.

Наступну гру молодь планує влаштувати ближче до літа.

Валерія Гецко

 

{youtube}BOEUe5UkNgg{/youtube}