Лозівський РАЦС переїжджає у міський Палац культури +vd

10 квітня Відділ реєстрації цивільного стану переїжджає до Палацу культури. Так вирішила міська влада ще у 2011 році.

 

У 2011 році міська влада прийняла рішення перенести лозівський РАЦС з бокової прибудови міськвиконкому до Палацу культури на мікрорайоні. Першою причиною переїзду відділу реєстрації актів цивільного стану стала необхідність розширення Управління житлово-комунального господарства та будівництва. Друга причина – можливість усунути незручності для молодят під час реєстрації шлюбу.

Напередодні переїзду міська влада разом з начальницею РАЦСу оцінили нові приміщення та зроблений там ремонт. Персоналу РАЦСу належатиме  коридор на першому поверсі Палацу культури. Для спеціалістів тут зробили 7 кімнат. Перші дві перебудували з тієї частини вестибюлю, де раніше знаходились каси.

Обрядову залу для реєстрації шлюбів розмістили на другому поверсі біля фойє. Над її оформленням ще працюватимуть. Прикрашатимуть залу працівники РАЦСу і Палацу культури.

Начальниця відділу реєстрації актів цивільного стану про переїзд та нові кімнати говорити категорично відмовилась. А ось мер Сергій Степанов запевнив, що ремонт зроблений якісно.

Директор Палацу культури Алла Михайлова говорить, що концерти не заважатимуть реєстраціям шлюбів, ці моменти вони врахують. Також працівники Палацу намагатимуться зробити всі зручності як для спеціалістів РАЦСу, так і для людей, які відвідуватимуть відділ реєстрації, додає Алла Михайлова. У планах — прикріпити для відділу реєстрації цивільного стану дороговказ до кабінетів та виділити окремий вхід зі сторони 9 мікрорайону.

Проведені ремонти обійшлися у 330 тисяч гривень. З підрядниками місто ще не розрахувалося. Влада обіцяє зробити це найближчим часом. А перша реєстрація шлюбу у міському Палаці культури має відбутися у кінці квітня.

Ірина Лєушканова

 

{youtube}1pynPuAvH_I{/youtube}