Лозівчанам доведеться більше платити за квартиру +vd

 

14 травня комунальники та представники міської влади обговорювали  можливість підвищення квартплати.

Тарифи, за якими зараз лозівчани сплачують квартплату, приймалися 3 роки тому. Вони застаріли, говорить директор “Житлово-управляючої компанії Сергій Єршов. Керівники комунальних підприємств розповідають, що змушені були звільняти людей, бо не могли їм платити.  Грошей, отриманих від населення за надані послуги, катастрофічно не вистачає.

Комунальники пропонують підняти тарифи на мікрорайонах у середньому  на 50%, а у центральній частині міста на 46%. Кількість послуг не зміниться. Але замість оплати роботи диспетчерської служби введуть оплату за прибирання технічних поверхів і підвалів. Директор “ЖУКа”Сергій Єршов заспокоює: працівники, які надавали диспетчерські послуги, так і працюватимуть.

Депутати погодились, що тарифи потрібно піднімати, але й якість послуг треба покращувати.  Остаточне рішення щодо збільшення квартплати прийме виконавчий комітет Лозівської міської ради після всіх обговорень та доопрацювань. Комунальники тепер дозволили піднімати тарифи щоразу, коли зростатиме мінімальна зарплатня.

Ірина Лєушканова

 

{youtube}7IlHW65VITI{/youtube}