Лозівчанин втратив ноги і не може вийти на вулицю +vd

 

Олександр Лацюга — інвалід без ніг — прохав у влади гроші на лікування. Їх виділили, однак лозівчанин кошти не отримав.

Через хвороби Олександру Лацюзі відрізали праву ногу. Через певний час на лівій нозі почалася гангрена. Чоловікові потрібні були гроші на лікування, тому він звернувся до міської влади.  Йому виділили 300 гривень, однак, як говорить Олександр Лацюга, їх досі не виплатили. Через брак грошей на лікування чоловік втратив і другу ногу.

Інвалід вже 11 місяців не виходить на вулицю. Говорить, звертався до міського жилкомгоспу, щоб комунальники зробили пандус у під’їзді. Але йому відмовили.

Заступник Лозівського міського голови Василь Левченко розповідає: Олександру Лацюзі вони завжди допомагають, чим можуть. Інваліда забезпечили візками, домовилися щодо безкоштовного протезування. Не відмовили і грошах: заява на матеріальну допомогу від Олександра Лацюги надійшла в кінці березня, комісія прийняла рішення виділити йому 300 гривень. 23 травня їх перерахували на банківську картку інваліда.

Щодо пандуса Василь Левченко пояснив, що зробити його з 1 по 4 поверх — неможливо. Не дозволяють технічні умови. Виїжджати на вулицю Олександру Лацюзі допоможуть волонтери, запевняє заступник міського голови. Він радить інваліду звернутися у центр соціальних служб.

Ірина Лєушканова

 

{youtube}9DVxvBKVGak{/youtube}