Лозівські пауерліфтери готуються до чемпіонату світу +vd

 

Чемпіонат світу з пауерліфтингу проходитиме в Україні у серпні 2012 року. Лозівські спортсмени розраховують на перемогу.

Чемпіонат світу з пауерліфтингу проходитиме у Кривому Розі з 6 по 11 серпня. Туди мають приїхати спортсмени з країн СНД, Європи та США. Лозівські пауерліфтери вже почали тренування. Спортсменів у лозівській команді 8. Вони кажуть, що мають усі шанси зайняти перші місця.

У лозівського пауерліфтера Михайла Слєпченка тренера немає — він сам займається цим силовим спортом вже 15 років. За цей час спортсмен двічі здобував титул чемпіона України. У 2010 році став чемпіоном Європи, а роком раніше — срібним призером чемпіонату світу. Команда Михайла не менш титулована. Усі перемоги досягнуті працею та фінансовими витратами.

Спортсмени говорять, що будуть раді будь-якій допомозі з поїздкою на чемпіонат світу. Місто, за словами начальника відділу з питань фізкультури та спорту Лозівської міськради Євгена Шульженка, поки допомогти не може. Спортсменам спочатку треба організуватися, створити юридичну особу, яку місто в майбутньому зможе профінансувати.

У попередні роки лозівські пауерліфтери знаходилися поза офіційним спортивним життям Лозової. Їх не запрошували навіть на святкування Дня фізичної культури і спорту. Цьогоріч цей недолік виправлять, обіцяють у спорткомітеті. А атлетам, цілком можливо, до цього часу вже буде чим похвалитися після чемпіонату.

Ричард Малайшка

 

{youtube}FHXIm79KaSk{/youtube}