У Смирнівці на Лозівщині відбулися сходи благодійного фонду «Патріоти» +vd

На зборах, які організували представники фонду «Патріоти», мешканці села озвучили найгостріші свої проблеми.

Мешканці Смирнівки почали розмову з найглобальнішого – з питання водозабезпечення житлового масиву. Відновити потрібно водонапірну башту, водомережі та каналізацію.

 

Від водопостачання перейшли до проблем школи ти дитячого садочка. Питань тут теж чимало, починаючи від огорожі і закінчуючи заміною старих вікон. Директорка Смирнівського НВК Ольга Жданєй озвучила їх цілим списком.

У свою чергу амбулаторія сімейної медицини прохала кардіограф. Про свої біди говорили і працівники культури. Смирнівський клуб потребує ремонту та апаратури, а бібліотека книжок. Останній раз літературу їм купував саме благодійний фонд «Патріот».

Взагалі на сходах у Смирнівці озвучили близько 20 проблем. Жодну з них не відкинули. Всі вони поступово вирішуватимуться. Для першочергового ж виконання громада виділила 3 питання. Смирнівці проголосували за придбання кардіографу, заміну вікон у НВК, а найбільше голосів віддали за асфальтування двору дитячого садочка. Як розповіли працівники дитсадка, через погане покриття, на території садочка одна дитина вже травмувалась, тому ця проблема дуже болюча – в усіх значеннях.

Інна Воробйова

 

{youtube}43Ek3t_BiXY{/youtube}