У Лозовій пройшло 10 сходів благодійного фонду «Патріоти» +vd

Люди озвучують проблеми, які можуть подолати за допомогою фонду, і обирають своїх довірених осіб.

Проводять сходи представники Лозівського ковальсько-механічного заводу та інших підприємств індустріальної групи УПЕК, якими керує Анатолій Гіршфельд. Заводи саме Української промислово-енергетичної компанії і фінансуватимуть діяльність фонду на території Лозової, Лозівського та ще 4 районів Харківщині.

На підприємствах УПЕК фонд «Патріоти» працює вже рік. В основному там гроші благодійної організації виділяють на лікування.

На кількох сходах, що вже пройшли у Лозовій, громада теж проголосувала за те, щоб у першу чергу надати допомогу хворим. У центрі міста вирішили допомогти одинокій бабусі Тетяні Міщаниновій. Їй потрібна операція на очах. Мешканці другого мікрорайону проголосували за виділення коштів на операцію на серці Надії Евсеєвій. А на зібранні, яке відбувалося на території 12 школи, гроші просили на лікування маленького хлопчики Єгора Абдули.

Всі сходи, які відбулися на мікрорайоні, проходили на території навчальних закладів. Їхні представники теж активно озвучували свої проблеми. Школи та дитсадки просили про заміну вікон, ремонти покрівель і підлог, купівлю техніки для їдалень та звукопідсилюючу апаратуру. Громада їх активно підтримувала.

Усі проблеми, які озвучили лозівчани на сходах, ведучи зборів занотували. Їх передадуть вищим органам благодійного фонду «Патріоти», який складатиметься з обраних на сходах довірених осіб. Представники від кожної територіальної громади і вирішуватимуть, які питання фінансуватимуться спочатку, які потім.

З 18 червня сходи благодійного фонду «Патріоти» пройдуть у приватному секторі Лозової, а також у Домасі та у Панютиному.

Інна Воробйова

 

{youtube}EnQWTNsveoc{/youtube}