Лозівчани допомогли маленькому хлопчику повернути здоров’я +vd

Родина маленького Андрійка Кривцова просила допомогти зібрати 10 тис. грн. на операцію. У хлопчика було 2 вади серця.

Небайдужість лозівчан допомогла повернути здоров’я маленькому хлопчику. У квітні ми показали сюжет про те, що 8-місячному Андрійкові Кривцову з двома вадами серця потрібно зібрати гроші на лікування. І люди відгукнулися.

Складну операцію Андрійко Кривцов пережив місяць тому. Його серце лагодили спеціалісти Харківського інституту загальної і невідкладної хірургії Академії медичних наук України. Їм допомагали кардіохірурги з Америки. Операція пройшла успішно.

За саму операцію інститут хірургії грошей не брав. Але медикаменти, матеріали і донорська кров для неї обійшлися у 10 тисяч гривень. Молодій студентській родині Кривцових довелося просили лозівчан про допомогу, аби зібрати цю суму. Людей з чуйним серцем виявилося багато. Один молодий чоловік дав одразу 3 тисячі — і побажав залишитися невідомим, говорить Юлія.

Після операції Андрійко вважається вилікуваним. Йому буде потрібно лише періодично обстежуватися у кардіологів, але в цілому хлопчик вважається здоровим. Андрійко розвивається швидко, говорить його мама. Зараз він вчиться ходити і зовсім скоро робитиме це самостійно.

Валерія Гецко

 

 

{youtube}yyWLU-3xfVQ{/youtube}