На Лозівщині сільського голову звинуватили у крадіжці +vd

 

У Єлизаветівці невідомі розклеїли листівки, у яких закидають сільському голові продаж 22 км діючої стічної труби.

Старожили Єлизаветівки кажуть, що здивувалися змісту листівок, бо за керування Лариси Артеменко у селі налагодилася ситуація з водопостачанням та водовідведенням. Вперше за 5 років водою змогли користуватися мешканці верхніх поверхів. Люди не знають, хто ініціював сільську революцію, однак переконані: їхня по-доброму вперта голова комусь завадила.

Сама Лариса Артеменко переконана, що листівки писали непрості люди. Для того, щоб роздрукувати таку кількість паперу, у селян немає техніки. Крім того, прізвища та факти, які наводяться у листівках, багатьом селянам невідомі.

Аби у людей не зародилися сумніви, голова вирішила все докладно пояснити. Вода у Єлизаветівку тече старою трубою. У ній багато мулу, тому напір дуже слабкий. Водогін терміново слід замінювати на новий. Знайти гроші на нову водопровідну трубу місцеві депутати вирішили, продавши стару каналізаційну. Вже найближчим часом відпрацьовану воду очищуватимуть поблизу Єлизаветівки, а не у Краснопалівці, як було раніше. Тому 20 кілометрів старої каналізаційної труби селу не знадобляться.

Анна Скрипник

 

{youtube}Ttu4QMK3lMk{/youtube}