Лозівське сміттєзвалище облаштували та посилили його охорону +vd

На сміттєзвалищі провели світло та встановили КПП. Лозівчани вже не зможуть незаконно завозити на полігон сміття.

При в’їзді на полігон також встановили інформаційний стенд, щоб люди могли одразу ознайомитися з вартістю вивантаження сміття.

 

Такі нововведення коштували КП «Комсервісу» близько 15 тисяч гривень. Зміни дали робочим кращі умови праці. Тепер у них є комфортна сторожка, яку обіцяють обігрівати у холоди, та туалет. Незабаром мають провести воду. Вона необхідна полігонівцям у побуті та для попередження загорянь.

Директор «Комсервісу»  Володимир Селезньов говорить, що усе зроблене, це лише початок. На лозівське звалище чекає нове життя. Частково його забезпечать городяни. У перспективі вони платитимуть за захоронення відходів на полігоні.

За приблизними підрахунками з 1 людини братимуть 2 гривні.

Не за горами, на думку комунальника, і дні, коли мешканців Лозової попросять сортувати сміття. Окремо скло, пластик, папір та усе інше. Це б допомогло звільнити звалище від пляшок, які розкладаються століттями та займають купу місця. Їх здаватимуть на переробку.

Директор «Комсервсісу» також поділився приємною новиною – область виділила підприємству гроші на новий сміттєвоз. Вже за місяць його привезуть до Лозової.

 

Анна Скрипник

 

{youtube}aMi3NYB-6d4{/youtube}