На Лозівщині відзначили День профспілки залізничників +vd

4 серпня у Панютиному відбулися народні гуляння. Люди брали участь у конкурсах, а ввечері на них чекав сюрприз.

 

 

У першу суботу серпня панютяни збираються вже багато років. Раніше на неї припадав День залізничника. Потім його перенесли на 4 листопада. На згадку про старе свято започаткували День профспілки залізничників.

Урочисту програму вже традиційно готували артисти панютинського Будинку науки і техніки. Концерт розбили на 2 блоки. Спочатку виступали юні таланти, а малих глядачів закликали розважатися у святкових змаганнях. Учасників нагороджу щоденниками, пеналами, зошитами та солодощами. Подарунки профінансувала профспілка «Укрспецвагона».

Другу частину святкування, спрямовану вже на дорослішу публіку, розпочинали представники підприємства та селищний голова Олексій Корпан. Вони розповіли, що за рахунок профспілки оздоровилися вже 140 діток у Катеринівці та на морі. 300 сімей працівників відпочили у Феодосії.

Після ініціативу у свої руки взяли артисти. Загалом публіку розважали понад 3 години. Святкову програму завершив салют. Голова профспілкового комітету «Укрспецвагона» Геннадій Логвиненко назвав його головним подарунком панютянам.

Анна Скрипник

 

{youtube}wp0x6I4AMWc{/youtube}