Лозівчанка майже 10 років потерпає від сусідів зверху +vd

Світлана Куреленко скаржиться, що сусід, начебто наркоман, неодноразово її затоплював і заважав спати вночі.

 

Лозівчанка Світлана Куреленко розповідає, що у квартирі зверху спочатку жила ціла родина, а зараз залишився один з її членів — молодий хлопець, начебто наркоман.

Світлана Куреленко не пам’ятає, коли в останнє спокійно спала. Жінці доводиться часто чути, як гуляє її сусід зверху, або пильнувати, щоб він не різав труби. Сусіда побоюються майже всі мешканці будинку, оскільки ніхто не знає, що від нього можна чекати. За словами Світлани Куреленко, хлопець повибивав вікна у під’їзді, різав двері жителям, а її саму неодноразово затоплював. За це жінка позвалася на сусіда до суду і звернулася по допомогу до міліції і прокуратури. Світлана Куреленко сподівалася, що правоохоронці вгамують хлопця.

У міліції розповідають, що сусід пані Світлани був раніше засуджений через наркотики. Він, як умовно осуджений, стоїть на обліку у Лозівському міськрайонному відділі кримінально-виконавчої інспекції і ходить туди відмічатися. За словами дільничного Сергія Бондаренка, крім профілактичних бесід, міліція більш ніяк не може вплинути на хлопця. Дільничний стверджує, що наркотиків у горе-сусіда не бачили.

Не в змозі допомогти Світлані Куреленко і комунальники. Директор КП “ЖУК” Сергій Єршов говорить, що виселити хлопця  з квартири і зачинити її не мають права. У помешканні прописана малолітня дитина — родичка хлопця. Навіть, якщо вона там не живе, суд все одно не прийме рішення про виселення, запевняє Сергій Єршов.

У проблемі Світлани Куреленко обіцяє розібратися мер Лозової Сергій Степанов, якщо жінка звернеться до нього. Зустріч з міським головою у Світлани Куреленко призначена на наступному тижні.

Ірина Лєушканова

 

{youtube}6EHJOfvVZAs{/youtube}