Лозівський мер Сергій Степанов розпочав нову серію сходів по місту +vd

Першу зустріч 30 серпня він провів з мешканцями 4 мікрорайону. Лозівчан на ній цікавило вирішення комунальних проблем.

Зустріч проходить надвечір у дворі 4 ліцею. Міський голова у розмові з громадою не відкидає, що у Лозовій вистачає проблем, але більше говорить про здобутки і гроші, які цьогоріч надходять на розвиток міста. Це, переважно, ремонти — спортшколи “Юність”, кількох центральних вулиць, мостів на об’їзній дорозі на Панютине. А також будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу у дендропарку, що стартує у вересні.

 

Лозівчани аплодують промові і вишикуються у чергу — ставити питання. Вони стосуються переважно комунальних проблем: покрівлі, під’їзди, дороги, дитячі майданчики.

Окремі питання мер одразу ставить на контроль, за окремі доводиться відповідати присутнім депутатам і комунальникам. Група мам вибила особисту обіцянку голови встановити біля їхнього будинку гірку для малечі.

Але здебільшого Сергій Степанов закликає мешканців багатоповерхівок самим організовуватися, проявляти ініціативу і сумлінно платити за комунальні послуги. Тоді, обіцяє, влада зробить 10 кроків назустріч. Цю ідею, говорить мер, він хоче донести до лозівчан на усіх сходах.

В основному, вони відбуватимуться після 15 вересня. Всього у мера  заплановано близько 10 зустрічей з лозівчанами.

Валерія Гецко

 

{youtube}the91Ha6Ex0{/youtube}