На двох лозівських вулицях люди не можуть вийти з дому і ламають ноги +vd

Лозівчанка на вулиці Мічуріна зламала ногу, а на вулиці 9 травня нинішні дощі заблокували вдома багатьох пенсіонерів.

Асфальту на цих вулицях не було ніколи, а ґрунт порозмивало дощами. Кожна негода для людей, як випробування. Минулоріч одна з мешканок, йдучи по Мічуріна, навіть зламала ногу, а нинішні дощі багатьох пенсіонерів на обох вулицях заблокували вдома.

 

Коли ллє сильний дощ, дорога по Мічуріна перетворюється у річку з місивом багнюки. Вода тече навіть у подвір’я. У негоду по вулиці не проїхати і не пройти. Коли дощ вщухає і земля підсихає, людей рятують тільки гумові чоботи.

На вулиці 9 Травня ситуація аналогічна. У негоду сюди тече вода ще й з вулиці Паризької Комуни.

Мешканці 9 Травня та Мічуріна постійно засипають свої вулиці битою цеглою, однак це нічого не дає. Вода все змиває.

Нинішня квартальна Ніна Кулик розповідає: вона чула від своєї попередниці, що начебто за документами вулиці вже заасфальтовані. Утім, цих паперів жінка не бачила. Тому вона звернулася до першого заступника Лозівського міського голови Володимира Денисенка з проханням відремонтувати дороги.

Цьогоріч асфальтування люди не дочекаються. Грошей на ремонт цих доріг немає, пояснює перший заступник мера Володимира Денисенко. За його словами, влада планує виділити більше грошей на ремонт доріг. Та чи включать у цей список вулиці 9 Травня та Мічуріна, невідомо. Як говорить Володимир Денисенко, для цього туди потрібно вийти з комісією.

Ірина Лєушканова

 

{youtube}2whealQMaQ0{/youtube}