У Лозовій 9 міст і районів Харківщини обговорили готовність до зими +vd

Прочуханку влаштував перший віце-губернатор Валентин Дулуб керівникам 9 районів і міст Харківщини у Лозовій. Тут вони зібралися 11 вересня, аби обговорити  готовність регіону до холодів. Називалося це зібрання виїзним кущовим засіданням штабу з підготовки до опалювального сезону. Сюди приїхали представники Близнюківщини, Ізюмщини, Зміївщини, Балаклійщини, Борівського, Барвінківського та Лозівського районів і міста Ізюм.

Найбільше мерам і головам адміністрацій дісталося за погані і повільні ремонти доріг, безлад біля трас і неготовність котелень. Зауваження місцями на підвищених тонах голови вислуховували майже 2 години.

Але коли усе завершилося, Валентин Дулуб заявив журналістам: Харківщина підготувалася до зими найкраще за усі області, а Лозова і Лозівський район — лідери серед її регіонів. Свою жорсткість у критиці перший віце-губернатор пояснив серйозністю питання. “Зима не вибачає ніяких помилок. ”, – сказав він.

Усі зауваження і доручення регіони мають виконати до 1 жовтня. Перший заступник губернатора пообіцяв особисто все перевірити і винних — покарати.

Валерія Гецко

{youtube}Ivw0colyI0o{/youtube}