Зачепилівка відзначила 69 річницю звільнення +vd

Перш ніж святкувати День селища, зачепиляни згадували своїх героїв. Сьогодні серед живих тут залишилися лише 18 ветеранів. На їхню честь лунали слова вдячності. Своє «дякую» передав і голова обласної державної адміністрації Михайло Добкін. Зі сцени пролунав аудіозапис фронтової пісні у його виконанні.

Дякувала та вклонялася фронтовикам також голова районної державної адміністрації Лідія Кобильська. Вона говорила, що ставить собі за приклад самовідданість людей, які відбудовували післявоєнну Зачепилівщину.

Обласний депутат та довірена особа кандидата у народні депутати Анатолія Гіршфельда Олександр Колесніков згадував Зачепилівщину 80-х років. Тоді він був у владі. Говорить: головною проблемою району була і є газифікація, бо нерозвинута промисловість. У 2012 році на вирішення цього питання область дає 36 млн. грн.

Після промов посадовців господарі свята обирали найліпші у районі короваї та найкреативніші учнівські композиції з гарбузів. Далі людям подарували справжнє свято із виступами популярних зірок.

Анна Скрипник

 

{youtube}B_WMYKY2Ciw{/youtube}