ЛКМЗ провів спартакіаду: призи давали навіть малечі, яка її проспала +vd

23 вересня заводчани зібралися родинами на щорічну спартакіаду до Дня машинобудівника. Змагання проходили на стадіоні «Локомотив».

Три покоління працівників ковальсько-механічного боролися за перемогу. Вони грали у волейбол, віджималися та ще багато в чому вправлялися.

Постійні заняття спортом роблять людей здоровішими. Це на власному прикладі показувала старша зміна заводчан. Ті, кому за 40, давали рівніші, а то й кращі результати, ніж у молоді.

Медсестра Катерина Августова, яка чергувала на змаганнях, поринула у ностальгію. Згадувала, як колись люди були витривалішими. Її рецепт для покращення фізичного стану – домашня кухня та тренування. Починати їх треба змалечку.

Заводчани так і зробили: залучили до змагань малечу. На відміну від дорослих, усі діти отримали подарунки. Навіть ті, хто забіг проспав у возику.

Об’єднав усі покоління заводчан фінальний конкурс змагань – перетягування канату. Найсильнішими у ньому стали жінки із заводоуправління та чоловіки з першої кузні. Найкращі ж футболісти трудяться в управлінні постачання та транспорту.

Усі фіналісти отримали цінні та корисні призи. Дякуючи щорічним змаганням, в оселях спортивних заводчан їх вже ціла колекція.

Анна Скрипник

 

 

{youtube}NvKVshspYGY{/youtube}