6 годин тривала першість Лозової зі швидких шахів +vd

Змагання 22 вересня були присвячені Дню машинобудівника і Дню міста. У турнірі взяли участь 36 спортсменів із Лозової, Лозівського, Сахновщинського, Кегичівського та Красноградського районів.

Першість проходила за підтримки Лозівського ковальсько-механічного заводу. Підприємство надало призи, які потім вручили переможцям, а також комплекти шахів та електронних шахових годинників для проведення змагань.

Генеральний директор ЛКМЗ Василь Черномаз, виступаючи перед учасниками, висловив побажання, щоб подібні турніри проводили також і між працівниками лозівських підприємств. А ще він розповів, що зараз підприємство ремонтує приміщення, у якому зазвичай грають у шахи ветерани.

Організували турнір комунальна установа «Спорт для всіх» та міський спорткомітет.

Після кількох етапів змагань визначилися переможці. Перше місце турніру завоював Федір Сіробаба, друге – Андрій Калюжний, третє – Сергій Барков.

Були відзначені і кращі гравці у кількох номінаціях. Серед інвалідів лідером став В’ячеслав Масіч, серед жінок – Людмила Паливода, серед юнаків — Денис Рогач. Найсильнішим ветераном визнали Геннадія Фатьянова.

Інна Воробйова

 

 

 

{youtube}AJYyvm8dgSM{/youtube}