Крім комуналки, бані та кафе цікавили лозівчан на зустрічі з мером +vd

17 жовтня Лозівський міський голова Сергій Степанов зустрівся з мешканцями 2 мікрорайону.  Як завжди, людей переважно турбували комунальні питання. Щоб поспілкуватися з мером на цю тему, на зібрання прийшов чоловік навіть з 1 мікрорайону, що живе у стягнутому тросами будинку. Лозівчанина турбував дірявий дах. Мер пообіцяв чоловіку, що наступного року влада виділить кошти на капремонт їхньої покрівлі.

Крім комуналки, лозівчани поскаржилися на кафе, які допізна гучно працюють і заважають жити. Голова пообіцяв із цим розібратися, якщо люди зберуть підписи у всіх, кому заважають нічні заклади, і підготують лист на його ім’я. Проте пізніше мер зазначив, що всі проблеми, про які мешканці говорили на сході, фіксуються, і він їх все одно розгляне і буде вирішувати.

Турбувала людей і відсутність міської лазні. Чоловік, який підняв це питання, попрохав Сергія Степанова, щоб відкрили хоча б парильню у селищі Панютине, яка до 2008 року там працювала. Мер повідомив: у Панютиному лазня буде наступного року. Її роботу відновить керівництво ДП “Укрспецвагон”.

А ось у Лозовій перспектив щодо лазні поки немає. За словами Сергія Степанова, той недобудований банно-пральний комбінат на так званому сахаліні ніхто не хоче купувати, а керівництво не має таких грошей, щоб самостійно зайнятися недобудовою.

У лозівчан було ще багато питань до мера. Однак, коли почало сутеніти, схід завершився. Сергій Степанов запропонував людям перейти до особистого спілкування — поставити питання йому або начальникам служб, яких вони стосуються.

Ірина Лєушканова

 

{youtube}FFKJDd7fhbU{/youtube}