Ансамбль «Сузір’я» з ЛУКіМу номінується на звання народного +vd

Творчий звіт ансамблю пісні та танцю «Сузір’я» Лозівського училища культури і мистецтв, який відбувся сьогодні, 7 грудня,  викликав справжній фурор серед глядачів. Артисти показували себе якнайкраще не лише ради аплодисментів та емоцій публіки. Цього разу у залі сиділо ще й серйозне журі з Харкова, яке мало номінувати колектив на звання «народний».   

Ансамблю «Сузір’я» 3 роки. Але його вже добре знають в Україні та навіть за її межами. «Сузір’я» неодноразово ставав лауреатом та призером всіляких конкурсів.

До складу ансамблю входить 7 колективів Лозівського училища культури та мистецтв: жіночий, чоловічий та фольклорний ансамблі, оркестр народних інструментів, духовний та народний хори і танцювальний колектив. Тож на концерті, який тривав майже 2 години,  не було одноманітності. Пісні змінювалися танцями, а лірика — запальними веселощами. Глядачі та почесні гості були у захваті. Члени журі пообіцяли рекомендувати вищій комісії присвоїти ансамблю звання «народний».

Тепер «Сузір’ю»  залишається лише чекати. Але коли ансамблю присвоять звання «народний», розслаблятися не доведеться. Як сказав член журі Віктор Цицерєв, це лише нова щаблина в творчих починаннях колективу. Через 3 роки ансамблю доведеться готувати нову програму і знову підтверджувати своє почесне звання.

Інна Воробйова 

 

{youtube}JZ3HZMdDzEo{/youtube}