Депутат Харківської облради Олександр Колесніков відзвітував перед виборцями +vd

Депутат Харківської обласної ради Олександр Колесніков 12 грудня зустрівся з працівниками ЛКМЗ і відзвітував про зроблене. Він розповів, що, як депутат облради, працює за трьома напрямками. Це взаємодія з областю у вирішенні бюджетних питань Лозової, виконання обіцянок, які депутат давав у передвиборчу кампанію, а також  прийом громадян.

Щодо фінансових питань, то, як розповів Олександр Колесніков, у цьому плані він тісно співпрацює з керівництвом міста. Спільними зусиллями вдається багато що зробити. Зокрема, добитися фінансування реконструкції водопроводу по вулиці Говорова, ремонту ДЮСШ «Юність» та латання доріг на семи вулицях Лозової. І це — не повний перелік питань, які вдалося вирішити через обласний бюджет.

А ось до виконання наказів людей, що звучали на сходах перед виборами, Олександр Колесніков долучив Лозівський ковальсько-механічний завод. Підприємство встановлює людям залізні двері на під’їзди, виготовляє пісочниці, завозить пісок для дітей і т.д. 

Олександр Колесніков також розповів, що, реагуючи на звернення громадян на прийомах, він допомагав людям добитися поточних ремонтів покрівель. За його сприянням 19  потребуючим  виплатили матеріальну допомогу на загальну суму 21 тисяча гривень.

Однак є проблеми, які так і залишилися не вирішеними. Серед них — працевлаштування людей, що приходили з таким проханням до депутата на прийом, та оплата лозівським донорам за здану кров.

Інна Воробйова

{youtube}s6Np0aU39Zc{/youtube}