Малечу реабілітаційної установи «Жемчужинки» привітали з новорічними святами +vd

Для дівчаток та хлопчаків з реабілітаційної установи для дітей-інвалідів та інвалідів «Жемчужинки» у суботу, 22 грудня, влаштували розважальну програму. Відбувалося все у Центрі молоді. Його працівники не тільки надали свій зал, але й допомогли провести свято для дітлахів. Все було тепло і по-родинному.

На свято до «Жемчужинок» прийшли гості від влади – заступник Лозівського міського голови Василь Левченко та начальник управління праці та соцзахисту населення Лозівської міськради Ольга Федченко. Вони розповіли, що працюють над тим, аби зробити «Жемчужинок» справжнім реабілітаційним центром, таким, які є у великих містах.

Не з пустими руками до малечі прийшов і голова опікунської ради благодійного фонду «Патріоти» Ігор Чопенко. Від фонду він приніс 30 солодких подарунків.

Реабілітаційна установа «Жемчужинки» поки лише розвивається, але, як розповіла директор установи Ольга Ашиткова, у них є багато помічників, які допомагають особливим діткам та їхнім батькам.

А доки дорослі думають про матеріальне, дівчатка та хлопчаки просто радіють святу і подарункам, якими вони ладні ділитися один з одним за покликом своїх чистих сердець. 

Інна Воробйова 

 

{youtube}n1E9sM4pfoM{/youtube}