Нечуте і відоме у новій обробці: учні панютинської музшколи вийшли колядувати +vd

До Різдва колектив музичної школи приготував 14 колядок. Напам’ять їх знають навіть найменші 4-річні учні. Керівник фольклорного ансамблю Любов Пронько говорить, що вивчити тексти дітям допомагали батьки. Жінка примушувала дорослих ходити на заняття разом з дітворою.

Така підготовка татам та мама, за їхніми словами,  давалася непросто. Однак вони переконують, що терпляче її витримали. А ось діти стараннями дорослих не дуже задоволені. Чотирирічна Ванда говорить: «Батьки не дотягують, як треба».

Діти пообіцяли краще вчити старших. Для тренування батьків у малечі купа матеріалу, адже в репертуарі ансамблю близько 100 колядок. Такий співочий доробок керівник колективу Любов Пронько напрацьовувала багато років.

Своїх учнів вона також вчить самовіддано трудитися задля улюбленої справи. Діти виступали навіть у ювілей музичної школи. На початку грудня закладу виповнилося 20 років.

За гармонію у співах, кропітку працю і гарні колядки відділ культури нагородив дітей солодощами. Учні подякували за цукерки та пообіцяли заспівати наступного року.

Діти з музичної школи радо приходять до тих, хто їх запрошує. Колектив вже товаришує з 4 організаціями і буде радий новим друзям.

Анна Скрипник

 

{youtube}D2CYUPPNToE{/youtube}