Майже мільйон може втратити дефіцитний бюджет Лозової через зміни у газовиків +vd

Майже мільйон може втратити і без того дефіцитний бюджет Лозової. Таке побоювання на сесії Лозівської міськради 18 січня висловив мер міста Сергій Степанов. Його стурбованість викликана реорганізацію місцевого підрозділу підприємства “Харківгаз”. Він перестав бути Лозівською філією і став дільницею Красноградського філіалу підприємства.

Щоб з’ясувати, якими будуть наслідки для Лозової, міський голова звернувся до першого віце-губернатора Харківщини Дулуба.

“На жаль, на прийняте рішення впливати я вже не міг. […] Весь податок з доходів громадян, який становить ні багато ні мало, якщо я не помиляюсь, 800 тисяч (гривень — ред.) на рік, сьогодні під знаком питання — буде отримувати місто чи він поїде до Краснограду. Тому вживемо усі заходи, звернення для того, щоб 800 тисяч, ні багато ні мало, за складності бюджету — залишились у нас”, – розповів  на сесії мер.

Нагадаємо, дефіцит цьогорічного бюджету перевищує 30 мільйонів гривень.

Депутат Сергій Войцехович запропонував направити звернення від усієї міської ради у відповідні органи. Мер зауважив, що спочатку варто дочекатися відповіді, куди ж підуть 800 тисяч податку. Це вже з’ясовують фінансисти. І якщо не у Лозову, тоді міськрада і писатиме звернення.
Валерія Гецко

 

 

{youtube}TDXhAdNSeBg{/youtube}