На Лозівщині телефонні шахраї видурюють гроші з кредиток +vd

Про новий вид телефонного шахрайства попереджає лозівська міліція. Невідомі дзвонять і представляються працівниками банку. Вони пропонують людині збільшити кредитний ліміт її банківської картки. Для цього лише потрібно повідомити номер карти та пін-код до неї. Після цього жертва дізнається, що в неї з кредитки зникли гроші.

На Лозівщині вже є двоє постраждалих.

“Перед Новим роком у селищі Краснопавлівка у чоловіка заволоділи грошима таким чином. Майже 4 тисячі зняли з кредитної карти. І, буквально, 14 січня жінці 25-річній, лозівчанці, також зателефонував невідомий, і прийшла СМС-ка, що з її кредитної карти знято суму 1600 гривень”, – розповіла помічник начальника Лозівського міськвідділу міліції зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Тетяна Носова.

Правоохоронці закликають не вірити невідомим особам, що телефонують від будь-чийого імені, і ніколи й нікому не повідомляти пін-код своєї карти. Інформацію про акції, які вам пропонують від імені банку по телефону, обов’язково треба перевіряти у банківській установі особисто, наголосила Тетяна Носова.

Валерія Гецко

 

{youtube}_106ZbKdTH0{/youtube}