Лозівська школа №12 подарунками та концертом відзначила 50-річчя

За півстоліття у навчальному закладі керували 5 директорів, працювали більше 200 вчителів та навчалися більше 2.5 тисяч учнів.

Святкували ювілей 29 листопада. На вході усіх гостей зустрічали подарунками та живою музикою.

Чи не найважливіше це свято для вчителів, які 50 років тому прийшли сюди навчати дітей і віддали своїй професії не один десяток років. Віктор Литвиненко прийшов до 12 школи у 1969 році і залишився на більше ніж 30 років викладати фізику.

Чоловік пригадав, у ті часи працювали у 2 зміни, у кожному класі було більше 40 учнів, тож роботи вистачало.

Свій перший робочий день у школі №12 чудово пам’ятає і колишня вчителька Валентина Рябуха.

Адже у 1969 році була вагітна і чекала на синочка, тож довго не пропрацювала – пішла у декрет. Пізніше повернулася і більше 12 років у цьому навчальному закладі вона навчала дітей математиці.

Багато з випускників школи стали успішними та реалізували себе у житті. Серед таких випускників – лозівська плавчиня Ірина Строганова.

Зараз вона чемпіонка України, багатократна рекордсменка з плавання, а у 1969 році третьокласниця Іринка прийшла до 12 школи, саме тут зародилася її любов до спорту.

Привітати винуватців свята прийшли  керівники міста.

Нинішня директор навчального закладу Наталія Шпортюк  подякувала усім гостям за привітання та передала свої слова вдячності усім колишнім, нинішнім  працівникам, учням та батькам.

Гості запевнили за 50 років школа змінилася, але зовсім не в гірший бік.