У Лозовій з’явилися комунальники-самозванці +vd

Лозівські комунальники застерігають не вірити самозванцям. На початку тижня у Лозовій з’явилися троє невідомих молодиків. Вони ходять по будинках і цікавляться якістю холодної води і навіть гарячої, якої у місті вже 20 років немає, повідомив головний водяник Лозової Ільяс Калмуратов.

Чоловіки представляються по-різному: то працівниками науково-дослідного інституту, то місцевих комунальних підприємств, зокрема, “Лозоваводоканалу”. Вони пропонують людям безкоштовно встановити фільтри на воду — у рамках акції.

Ільяс Калмуратов наголосив, що ані КП “Лозоваводоканал”, ані КП “Теплоенерго”, ані будь-яке інше комунальне підприємство Лозової не проводить подібних акцій. А невідомі чоловіки, за припущенням головного водяника, здійснюють розвідку перед вчиненням злочину.

Інформацію про дії самозванців і місця, де вони з’являлися, комунальники вже передали правоохоронцям. Перший віце-мер Лозової Володимир Денисенко закликав лозівчан одразу телефонувати до міліції, якщо ці люди прийдуть до вашого будинку.

Валерія Гецко

 

{youtube}_Iv9dntbdss{/youtube}