3 тур лозівського шоу “Золотий мікрофон” відзначився критикою та найвищим балом +vd

Третій тур шоу “золотий мікрофон” проходить за тиждень після другого, 26 січня. Цього разу глядачів трохи менше. Однак серед них — не лише родичі і друзі конкурсантів, а й люди, які прийшли просто насолодитися концертом.

Боротьбу продовжують усі 10 пар. Кожна складається з аматора, якого відібрали на кастингу, та вокаліста Палацу культури. Цього вечора на сцені царюють пишні зачіски, яскравий макіяж, блиск і енергійна музика. Тема туру — хіти 80-90 років минулого століття.

Вражати зал і суддів учасники починають ледь не з самого початку. Виступ Ольги Цилінської та Дмитра Іванченка викликав захоплені аплодисменти глядачів та високі оцінки журі.

А ось наступний виступ — номер Світлани Маранчак та Руслана Уса — судді розкритикували вщент. Вони указали на те, що конкурсанти були просто не готові.

Слідом критичні зауваження довелося вислухати ще кільком парам. Зокрема, Наталі Воропаєвій та Анні Сибільовій, які минулого разу показали яскравий народний вокал, а цього разу, за висновком журі, обрали невдалу пісню.

Найвищі ж оцінки — вперше на проекті одразу 3 десятки — отримали Вікторія Єзерська та Сергій Шморгун. Їхнє виконання “Землі в ілюмінаторі”, на думку журі, точно відповідало темі вечора. А ще воно дуже сподобалось глядачам — ті довго і гучно аплодували.

За підсумком двох турів пара №7 — Вікторія Єзерська та Сергій Шморгун — очолили рейтинг конкурсантів. За ними упритул йдуть пара №1 — Ольга Цилінська-Дмитро Іванченко та пара №10 — Олена Линник-Денис Гуменний. Попереду в учасників ще один відбірковий тур, коли вони набиратимуть бали, і лідери можуть знову змінитися. Він призначений на неділю, 3 лютого.

Після наступного туру визначаться фіналісти. Три пари вийдуть в останнє коло змагань за найвищою сумою балів, а четверту оберуть глядачі.

Валерія Гецко

 

{youtube}FA9qcmCjGag{/youtube}