Як Лозова відзначатиме новорічні свята

Напередодні свят, з 16 по 22 грудня, усіх бажаючих вчитимуть виготовляти новорічні прикраси та оздоблювати свої помешкання.

Майстер-класи проведуть безкоштовно.

Біля міського Палацу культури вже встановили та прикрасили головну ялинку міста. Цьогоріч традиційно вона штучна.

Поціновувачі новорічних свят – діти розповіли, вже чекають на свята. Декому подобається штучна красуня на площі, а є й ті, хто хотів би водити хороводи під живою ялиною.

У планах було прикрасити живу ялинку поруч з Палацом культури, однак, дерево не витримало б навіть мінімального навантаження, поділилася начальниця управління культури Тетяна Запорожець.

Головну новорічну красуню Лозової відкриють у День Святого Миколая о 15 годині. Цього ж дня малечі тергромади  у Палаці культури покажуть новорічну казку. У центрі міста на бульварі Шевченка святкову ялинку відкриють 21 грудня.  Будиночок Діда Мороза також працюватиме, але цього року відвідати казкового діда діти зможуть на першому поверсі у Палаці культури.

25 грудня дорослих мешканців Лозівщини запрошують на розважальну програму у Палаці культури. Вперше концерт проведуть і на Різдво. Свята відзначатимуть у кожному старостинському окрузі за окремими графіками.

 

4 коментарі

  1. Дом Деда Мороза – это просто бред! Во- первых работает не по графику, а во-вторых деткам за длинный стих дают по одной маленькой конфетки. Это позор для нашей Лозовой. Я считаю так, если уж нету денег на подарки деткам, то уже бы и не открывались вообще ! Я мама и в большом шоке

  2. Свята Начались!! С праздниками!!!

  3. Карпенко-Карий

    “Спасибо” начальнику и главному инженеру РЄСа за “отличный” праздничный вечер!!!
    Сегодня 6 января а половина Панютино уже в 5-й раз в этом году сидим без света.
    Суки электрические вы. Других эпитетов кроме мата вы не заслуживаете.
    Рукожопы!!!

  4. Карый они конкретно уже заибали эти электрики!!!
    7 января в 6 утра потушили свет и не было минут 30.
    Сейчас в 00:00 опять потушили на 3 минуты. Хорошо у меня котел на бесперебойнике стоит а то точно опять бы сгорел как уже было раз. Когда их падл уже разгонят и наберут нормальныхне по объявам в газете.