Визначилися фіналісти лозівського вокального шоу “Золотий мікрофон” +vd

4 тур шоу “Золотий мікрофон” у неділю, 3 лютого, зібрав майже повний зал бажаючих послухати спів учасників. Цього дня у глядачів — відповідальна місія: саме вони оберуть один з дуетів, якій потрапить до фіналу.

Цей тур присвячений українським пісням. Їх виконуватимуть 10 пар-учасниць. Кожна складається з аматора, відібраного на кастингах, та професіонала — вокаліста Палацу культури. Виступи дуетів оцінюють виконавець авторських пісень Аркадій Гільян, досвідчений музикант та викладач вокалу Оксана Соболєва і звукорежисер, який також готує вокалістів, Андрій Янишевський.

Вечір відкриває виступ Наталі Воропаєвої та Анни Сибільової. Тиждень тому їх розкритикували за неправильний вибір пісні. Цього разу дівчата обрали проникливу молитву — і це одразу позначилося на оцінках.

Багато дуетів отримали зауваження за вокальні помилки, а у виступах лідерів попереднього туру — пар №1 та №7 — суддям не вистачило емоцій. Водночас реабілітували себе Світлана Маранчак та Руслан Ус. Партнерка своїм виконанням, на думку журі, перевершила оригінал. І в цілому рівень виступів суттєво виріс, зауважила суддя проекту Оксана Соболєва.

“Усе було більш гармонійно, краще, якісніше, професійніше. Не знаю, можливо, вплинула наша, українська мова мелодійна. Було супер! Дійсно, у мене у цьому турі дуже багато найвищого балу”, – зазначила вона.

“10” від Оксани Соболєвої дісталася і одній з найгармонійніших пар проекту Ірині Поляковій та Ользі Луговій. І одразу два дуети у 4 турі отримали найвищі бали від усіх суддів. Пари Яна Жданєй-Євген Осипенко та Олена Линник-Денис Гуменний обрали енергійні мелодії. Вони танцювали і примушували підспівувати зал.

Вирішальна мить — підбиття загального підсумку трьох останніх турів. До фіналу проходять лише три дуети, які набрали найбільшу суму оцінок за весь цей час. І це пари №7 — Вікторія Єзерська-Сергій Шморгун, №10 — Олена Линник-Денис Гуменний та №1 — Ольга Цилінська-Дмитро Іванченко. Останньому дуету не завадила навіть ангіна партнера, з якою він сьогодні співав.

У фойє глядачі обирають ще одну пару-фіналіста. Пара Яна Жданєй-Євген Осипенко впевнено стала лідером глядацького голосування і продовжує змагатися  у фіналі. Він відбудеться за два тижні.

Під час фіналу пройде і гала-концерт, де глядачі побачать виступи усіх дуетів з їхніми найяскравішими номерами. А ще особливий сюрприз пообіцяли судді. Що це буде — глядачі дізнаються тільки 17 лютого.

Валерія Гецко

 

{youtube}INJmtGkdhnM{/youtube}