Комунальники відмовились переміряти лозівчанці площу помешкання

Мешканка багатоповерхівки на 9 мікрорайоні вже кілька місяців намагається розібратися, чому комунальники у платіжках додають їй зайві квадратні метри. У січні жінка попросила «ЖУК» наново виміряти площу її квартири, аби звірити з новими нарахуваннями, однак лозівчанці відмовили.

У своєму листі управляюча компанія запевнила жінку, виміряти її квадратні метри не можуть, бо вартість такої послуги не входить до тарифу з управління будинком.

Господині порадили звернутися за виготовленням технічної документації до приватної компанії.

Крім того, Олена хотіла, аби їй перерахували вартість тепла. Мовляв, у підвалі не утеплені труби. Комунальники відповіли, заміряти температуру у квартирі лозівчанки не вдалося, бо господиня не пустила комісію до свого житла. Тож перерахунок за опалення зробити не зможуть. Наголосили й на тому, що мешканці багатоповерхівки заборгували не одну тисячу гривень за утримання будинку. Акцентували, якби боргів не було, будівлю обслуговували б краще. Олена такою відповіддю залишилася незадоволена. Запевнила, сама боргів немає, тому відповіді на свої питання тепер шукатиме на прийомі у міського голови.

Нагадаємо, у квітні мешканка дев’ятиповерхівки на дев’ятому мікрорайоні  отримала платіжкт за комунальні послуги, у яких їй нарахували більшу площу житла. Більше 9 місяців лозівчанка не може розібратися, чому так сталося.