Народний депутат Анатолій Гіршфельд зустрівся з мешканцями Зачепилівщини та Краснограду +vd

В останній день зими, 28 лютого, Анатолій Гіршфельд зустрівся з мешканцями Зачепилівського району. Зустрічали депутати з української гостинністю – з хлібом та сіллю.

Приїхав Анатолій Гіршфельд до цієї громади не з пустими руками. Від благодійного фонду «Патріоти» він подарував глибинний насос для села Бердянка. Це не перша допомога селам, які входять до Бердянської сільської ради. В 2004 році у Червоному Жовтні благодійний фонд «Патріот» допомагав проводити газ, у 2005-ому фонд придбав для Бердянки перший глибинний насос. У минулому році подарував меблі для вчительскої. 

На зустрічі люди ставили багато питань, що стосувалися земельних паїв та юридичних аспектів, пов’язаних із землею. Але найгострішою та найактуальнішою була тема працевлаштування. Анатолій Гіршфельд розповів, що працює над цим у Верховній Раді. Він входить до робочої групи, яка ініціює низку законодавчих актів, спрямованих на захист вітчизняних сільгоспвиробників.

Після Зачепилівського району Анатолій Гіршфельд переїхав до Краснограду, де провів прийом громадян. У кінці прийому на нього чекав приємний сюрприз. Красноградські афганці вручили йому медаль «За благодійність» від обласної ради ветеранів Афганістану.

Після прийому громадян Анатолій Гіршфельд разом з представниками місцевої влади оглянув місце, де буде побудований дитячий ігровий майданчик. Цей комплекс допоможе звести фонд «Патріоти». Майданчик планують відкрити до Дня захисту дітей.

Інна Воробйова 

 

{youtube}rAQq08nrjqY{/youtube}